In ontwikkeling!

Vind je draai op Kootpark-Oost, Uithoorn.

In ontwikkeling

Kootpark-Oost in Uithoorn, helemaal jouw plek!

Kootpark-Oost is het gebied tussen de Koningin Máximalaan, Burgemeester Kootlaan en Zijdelweg in Uithoorn. Een gebied dat de komende jaren langzaam gaat veranderen van werken naar wonen. UBA is binnen dit gebied bezig met de ontwikkeling van het voormalige Connexxion terrein. Een plan bestaande uit rijwoningen in diverse breedtematen, twee-onder-één-kap woningen en appartementen. De rijwoningen en twee-onder-één-kap woningen zijn straks beschikbaar voor verkoop en de appartementen voor verhuur. We zijn nog volop in ontwikkeling. Dit is dus dé kans om mee te denken over de precieze invulling.

Zie jij jezelf hier al wonen? Schrijf je in, vul de vragenlijst in en denk mee! Want die input is belangrijk voor ons. Jouw input wordt gebruikt om de woningen zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van geïnteresseerden. Als beloning houden we jou als eerste op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

Alvast bedankt voor je input!

Inschrijven

Laat van je horen en

Denk met ons mee!

Er bestaat zomaar de kans dat je straks helemaal woont naar jouw wens. Welke zaken vind jij belangrijk in je woning? En hoe denk jij over de ideale invulling van de wijk? Geef je woonwensen aan ons door. Dit is het moment om van je te laten horen!

.

uithoorn heeft alles wat je nodig hebt

Hier ligt Kootpark-Oost in Uithoorn.

Onder de rook van Amsterdam vind je Uithoorn. Een middelgrote gemeente met ruim 30.000 inwoners. Het ontwikkelingsgebied Kootpark-Oost, het gebied tussen de Koningin Máximalaan, Burgemeester Kootlaan en Zijdelweg, is centraal gelegen in Uithoorn. Met diverse peuterspeelzalen, maar liefst negen basisscholen en drie middelbare scholen is het ideaal voor gezinnen met kinderen. Maar ook voor heerlijke fietstochten door het talrijke groen dat in de omgeving ligt en de uitvalswegen naar de grotere steden, zorgen dat het wonen in Kootpark-Oost dé ideale plek is om te wonen en te leven.

Verder maken de winkels en voorzieningen van het gebied een ideale locatie voor wonen, werken en uitgaan. Vanaf je nieuwe thuis zit je in no-time op de A4, A9 0f A2. De stad is om de hoek maar je geniet in Uithoorn toch van het gemoedelijke dorpse leven. Centraal en sfeervol wonen in Kootpark-Oost, hier zit je helemaal goed!

Kootpark-Oost, jouw nieuwe thuis!

Wil jij op deze plek wonen?